Assessment

Een individuele, online bevraging gaat vooraf aan de georganiseerde teamdag

Escaperoom

Op de teamdag speel je met je team een geweldige escaperoom onder professionele begeleiding

Teamspel

Daarna gaan we in dialoog over de teamresultaten aan de hand van onze Big Five game

Hoe we je helpen

Team assessment in woord én daad

En daarna

Er is nadien de mogelijkheid om de resultaten ook op individueel niveau terug te koppelen. Dit kan een mooie meerwaarde zijn in de persoonlijke groei van de teamleden.

Contacteer ons

Ieder team is uniek. Ontdek het groeipotentieel van jouw team!

Onze diensten

Welke formule past bij jou?

Contacteer ons

Wil je een volledige dag aan teambuilding doen? Dan ontzorgen we graag op vlak van catering, originele vergaderruimtes en/of het faciliteren van workshops & brainstormen.

Bronzen sleutel

Een professionele team assessment en een begeleid escapespel.

(2 uur)

Zilveren sleutel

Een professionele team assessment en een begeleid escapespel, samen met een intervisie aan de hand van onze Big Five game voor een uitgebreide nabespreking van de observaties.

(halve dag)

Gouden sleutel

Een professionele team assessment en een begeleid escapespel, samen met een intervisie aan de hand van onze Big Five game, voor een uitgebreide nabespreking van de observaties. Dit wordt aangevuld met een brainstorm of activiteit die verder inzet op de ontwikkeling van het team. De dag wordt vervolledigd met luxecatering.

(hele dag)

Assessment in woord en daad

Omdat teams niet alleen in theorie, maar ook in praktijk moet kunnen presteren, samenwerken en plezier beleven.

Vrijblijvende offerte

Over ons

Flexorius

Flexorius is een HR-partner die gelooft in langdurige, intensieve en duurzame klantenrelaties om de HR-uitdagingen op te vangen in een continu veranderende maatschappij.

Lees meer over Flexorius

Scapegoat

Scapegoat is een team met diverse specialisten, van storyteller tot mechanisch ingenieur, van klusjesman tot programmeur, met een focus op escaperooms.

Lees meer over Scapegoat

Teambuildingactiveit

Maak van jullie teamdag iets dubbel onvergetelijk. Hoe je ook binnenkomt, je stapt naar buiten als een hechter team!

  • Wetenschappelijk onderbouwde team assessment (NEO PI3)
  • Professioneel gekaderde escaperoom
  • Big Five game over teamdynamiek & persoonlijkheden
  • Uitgebreide nabespreking
Meer informatie

Zet grote stappen voorwaarts

Door het combineren van een klassiek assessment met een real life escaperoom enerzijds en een uitgebreide nabespreking aan de hand van onze Big Five persoonlijkheidsspel anderzijds, zet je met je team grote stappen voorwaarts wat betreft samenwerken, performantie en collegialiteit.

ZIJ GINGEN U VOOR:

Ik raad Unlock your team aan elk bedrijf aan dat wil groeien op vlak van interne communicatie en omgaan met elkaar. Wij werken met interne en externe collega's en dat brengt een bijkomende uitdaging met zich mee. Toch vinden wij het belangrijk om samen als één team naar het vooropgezette bedrijfsdoel te werken gebaseerd op de bedrijfswaarden.

Unlock you team was een erg leerrijke ervaring in een ontspannen & aangename sfeer. Door het bordspel Dynamo in de ochtend werd er op een ongedwongen manier over persoonlijke benaderingen van situaties gesproken en werd de noodzaak van samenwerken in een team nogmaals bevestigd. Tijdens de escaperoom later op de dag werden we door Karen en Katrien goed gevolgd. Deze informatie zal in de volgende teambuilding samen met de persoonlijkheidstesten en uitkomsten van het Dynamo bordspel een basis zijn om verder te groeien als team.

Deze teambuilding was een startpunt om verder te werken aan het positief inzetten van ieders talenten en onze manier van communiceren. Ieders manier van praten, interpreteren, doen en denken kan zeer zeker bijdragen aan een gezonde teamdynamiek

Unlock your team was een leuke manier om als team samen te werken en los van de werksfeer te kijken hoe je op elkaar reageert in een moeilijke situatie. De escape room was ideaal qua timing. De koppeling met de feedback van de persoonlijkheidstest gaf ons dan weer een aantal verklaringen waarom iemand in een bepaalde situatie op een bepaalde manier reageerde. Afhankelijk van de ‘veiligheid’ in het team kan je heel ver gaan in het beter begrijpen van mekaar en deze ervaring leende zich daar wel toe. Een aanrader voor iedereen die zijn team naar een hoger niveau wil tillen.

We brengen diepe, functionele expertise

Flexorius en Scapegoat hebben elkaar gevonden door samen buiten het doosje te denken. Wanneer twee ervaren partijen met complementaire kennis in uiteenlopende sectoren elkaar vinden in een gecombineerd aanbod, dan kan je uitzonderlijke resultaten verwachten.

Wij combineren expertises om het buitengewone te bereiken

Contacteer ons

Karen Geöcze von Szendröi (Flexorius):

+32 477/34 06 30

Dank u! Uw bericht werd verzonden.
Oei, uw bericht kon niet verzonden worden. Herstel de fouten en probeer opnieuw.
"